HAGS kompletna ponuda proizvoda

3A HAGS kompletna ponuda proizvoda u jednom katalogu. HAGS surađuje sa sljedećim...

Hags Play katalog

Mi smo globalna tvrtka i predan partner sa predstavništvima u cijelom svijetu....

HAGS AGITO - idemo na sljedeću razinu

3A HAGS Agito je jedinstven, jer sadrži dijelove koji se pomiču, koji su fleks...

Hags Park

Ovdje, ondje i svugdje. 3A HAGS svjesno nastoji rješenja koja kombiniraju oblik...

HAGS SPORT

INSPIRIRAMO TJELESNU AKTIVNOST Vježbanje je temelj ljudskog zdravlja. Djeca vje...

HAGS SPORT

Hags SportINSPIRIRAMO TJELESNU AKTIVNOST

Vježbanje je temelj ljudskog zdravlja. Djeca vježbaju, mladi također, odrasli, ljudi svih uzrasta vježbaju na neke svoje načine zato jer ih to zabavlja i daje im dobar osjećaj. No, često nam treba mala pomoć da započnemo vježbanje, nešto što nam potiče želju te čini vježbanje još učinkovitijim. To je ono što sačinjava 3A HAGS.

Fitness asortiman je upravo ono što i samo ime kaže – asortiman opreme koja stimulira trening mišića na jedan lagan, zabavan i jednostavan način. 3A HAGS fitness stanice mogu se postaviti blizu popularnih staza za trčanje, blizu sportskih objekata, parkova, radnih mjesta ili škola te su dostupne u različitim dizajnima.

Arena je multisportski prostor koji nudi puno prilika za trening. Nogomet, košarka, odbojka, tenis...tehničke vještine – sve ono što zamislite, čini sport zabavnim.

Svi – djeca, mladi, odrasli svih uzrasta – mogu pronaći nešto za sebe, neki svoj poseban, zabavan način vježbanja koristeći 3A HAGS sportsku opremu.

Igrajte se, vježbajte i opuštajte

3A HAGS nudi velik asortiman proizvoda – za igru, sport i druge vanjske rekreativne aktivnosti – stvoreno za ljude svake dobi. Svi naši proizvodi su dostupni na Vaš zahtjev.

Osim opreme za igranje, igralište treba i privlačne prostore sa klupama i stolovima gdje odrasli i djeca mogu sjediti i opuštati se. 3A HAGS nudi veliki asortiman namještaja, grillova, kanti za otpatke, kutija za sađenje, postolja za bicikle i ograda za završetak Vaših projekata. Također nudimo primamljive sportske i fitness proizvode.

1. Razgovor o isplativosti igrališta, mjestu i financijama

2. Upoznavanje i posjet mjestu

3. 3D predložak sa kratkim pregledom i detaljima

4. Sastavljanje te instalacija (po potrebi)

5. Održavanje i usluge nakon prodaje

6. Kontrole i kontakt

POGLEDAJTE DETALJNIJE U KATALOGU!